Καρδίτσα, Ταλιαδούρου κ Γρ. Λαμπράκη γωνία
Τηλ.: 2441-200-210

αναδρομή στο χρόνο…

1969

ξεκινάμε;

Εν έτη 1969, χρονιά σταθμός για τον Ματθαίο Γαζέτα που αποφασίζει να ανοίξει τις πύλες του νέου επιπλοποιείου  του, στην οδό Κουμουνδούρου στη πόλη της Καρδίτσας και στη συνέχεια μεταφέρεται στην οδό Μακεδονίας, αφού πρώτα αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία από τα μεγαλύτερα και τα πιο γνωστά επιπλοποιεία της Αθήνας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, καθώς στην κατασκευή επίπλων παρείχε μεράκιγούστουπευθυνότητασυνέπεια και σωστή επαγγελματική συνείδηση.
2003

η συνέχεια...

Το 2003 η επιχείρηση μεταβιβάζεται οριστικά στους υιούς με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΓΑΖΕΤΑ Ο.Ε. και εκτίθενται όλα τα χειροποίητα έπιπλα στην Έκθεση της οδού Μακεδονίας σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο στη πόλη της Καρδίτσας. Παράλληλα δημιουργείται και ο πρώτος βιοτεχνικός χώρος στο 2ο χλμ Καρδίτσας – Λάρισας. Έπειτα σε διάστημα τριών χρόνων ξεκινούν τη λειτουργία τους τρία νέα καταστήματα λιανικής πώλησης.
2009

η εξέλιξη...

Με τη δημιουργία νέου διακριτικού τίτλου Epiplo Gazetta οι Αφοί Γαζέτα Ο.Ε. στα τέλη του 2009 ,στήνουν το νέο εργοστάσιο χονδρικής και λιανικής πώλησης στο 10ο χλμ Καρδίτσας – Λάρισας με έκταση 3.100 τ.μ. εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και εξειδικευμένο προσωπικό εργασίας. Πρώτο μέλημα της εταιρίας αποτελεί η κατασκευή επίπλου σε λεπτή και αρμονική γραμμή.

Μετά το πέρας δύο ετών όλα τα υποκαταστήματα της εταιρίας μεταφέρονται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. με εκθεσιακό χώρο έκτασης 850 τ.μ. διατηρώντας τις πολύ υψηλές προδιαγραφές και δίνοντας τη δυνατότητα για την κατασκευή και παρουσίαση ακόμα μεγαλύτερης γκάμας επίπλων.

Έχοντας στη διάθεσή της ιδιόκτητο και άνετο χώρο πάρκινγκ, στον περίβολο των εγκαταστάσεων, η έκθεση λειτουργεί με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας (δείτε εδώ)

Φθάνοντας στο 2013 ο νέος διακριτικός τίτλος της εταιρίας μετατρέπεται σε δια χειρός Gazetta και δίνει το στίγμα της χειροποίητης κατασκευής που διαθέτει στο έπιπλο. Μέχρι και σήμερα τα έπιπλα της εταιρίας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

2013

η αλλαγή...

Φθάνοντας στο 2013 ο νέος διακριτικός τίτλος της εταιρίας μετατρέπεται σε δια χειρός Gazetta και δίνει το στίγμα της χειροποίητης κατασκευής που διαθέτει στο έπιπλο. Μέχρι και σήμερα τα έπιπλα της εταιρίας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

2016

μεγαλώνουμε...

Το 2016 βρίσκει τους Έλληνες ακόμα κουμπωμένους, η κρίση είναι ακόμα εδώ, αλλά η αγάπη του κόσμου, μας δίνει το κίνητρο να έρθουμε πιο κοντά, να μεγαλώσουμε!

Ανοίγουμε το ΝΕΟ μας κατάστημα, στο κέντρο της πόλης, στην Ταλιαδούρου 6, δίπλα από το Εμπορικό Κέντρο.

Σε έναν προσεγμένο χώρο, σε δύο επίπεδα, στήσαμε ένα μικρό μέρος από όλα όσα έχουμε να προσφέρουμε: στρώματα, παιδικά έπιπλα και παιδικά δωμάτια, κρεβάτια, γραφεία, ντουλάπες, είδη διακόσμησης.

Μας το ζητήσατε, το κάναμε!

Γνωρίστε μας

Όλοι εμείς στο έπιπλο Γαζέτα έχουμε διαφορετική θέση αλλά ένα κοινό σκοπό: να σας εξηπηρετήσουμε, να κάνουμε τα τις ιδέες σας πράξη!

Νίκος Γαζέτας
—-
Άρης Γαζέτας