Καρδίτσα, Ταλιαδούρου κ Γρ. Λαμπράκη γωνία
Τηλ.: 2441-200-210

Τι είναι η Ψηφιακή Εκτύπωση στα έπιπλα;

Ένα ξεχωριστό προϊόν της εταιρίας μας είναι οι ψηφιακά εκτυπωμένες ξύλινες επιφάνειες με τη χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων, τα οποία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακά θέματα απευθείας σε οποιαδήποτε σχεδόν ξύλινη επιφάνεια .

Με την χρήση τελευταίας γενιάς μελανιών επιτυγχάνεται τέλεια εφαρμογή και υψηλή χρωματική απόδοση χωρίς, αν αυτό απαιτείται, να καλύπτονται οι έντονοι φυσικοί σχηματισμοί του ξύλου (τα νερά όπως λέμε) .

Παιδικά έπιπλα και ξύλινα παιχνίδια μπορούν να εκτυπωθούν καθώς τα μελάνια είναι οικολογικά και απόλυτα ασφαλή για διαμόρφωση παιδικών χώρων. Tο τελικό προϊόν εκτύπωσης επικαλύπτεται με ειδικό βερνίκι που το καθιστά ανθεκτικό σε μικρό-χτυπήματα και εγγυάται μακρόχρονη χρωματική απόδοση.

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής είναι απεριόριστες με πιο συνηθισμένες στην εσωτερική διακόσμηση όπως ξύλινες πόρτες, πορτάκια κουζίνας και ντουλάπας , κατασκευή τραπεζιών και κρεβατιών, επενδύσεις τοίχων, ξύλινα διαχωριστικά, δημιουργία πρωτότυπων έργων τέχνης.

Οι παρακάτω εικόνες, είναι απλά κάποιες από τις δικές μας προτάσεις. Θεωρώντας όμως κάθε ανάγκη σας εξατομικευμένη,μπορούμε μαζί να υλοποιήσουμε κάθε ιδέα σας, να δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές από ξύλο απόλυτα προσαρμοσμένες σε εσάς και να βοηθήσουμε να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στο χώρο σας. Από εσάς, χρειαζόμαστε την εικόνα της επιλογής σας, σε ανάλυση τουλάχιστον 300dpi

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε για τις δυνατότητες που σας δίνει η Ψηφιακή Εκτύπωση επίπλων