Καρδίτσα, Ταλιαδούρου κ Γρ. Λαμπράκη γωνία
Τηλ.: 2441-200-210

Epiplo Gazeta Karditsa - Λίστα Γάμου

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, ο γάμος σας, έρχεται και το έπιπλο Γαζέτα σας δίνει τη δυνατότητα να γίνουν όλα πιο εύκολα, πιο χρήσιμα για σας, με τα προγράμματα Λίστας Γάμου.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι στο Έπιπλο Γαζέτα, θέλουμε να χαμογελάτε την ημέρα του γάμου σας αλλά και κάθε μέρα της νέας σας ζωής.

Είμαστε στη διάθεση σας από την πρώτη στιγμή που θα μας επισκεφθείτε, για να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε την προετοιμασία της νέα σας ζωής πιο εύκολη, πιο ξεκούραστη και πιο όμορφη.

Μαζί με ειδικούς συμβούλους διακόσμησης, θα διαμορφώσουμε τη δικιά σας, ξεχωριστή λίστα, έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε αυτά που σας ταιριάζουν, αυτά που χρειάζεστε, αυτά που θα αναδείξουν την αισθητική σας.

Θα σας προτείνουμε μοναδικές προτάσεις και ιδέες, πάντα σύμφωνα με το στυλ που σας ταιριάζει. Ολοκληρωμένες προτάσεις για έπιπλα, διακοσμητικά, λευκά είδη, αξεσουάρ τραπεζιού, σκεύη και εργαλεία κουζίνας, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.

Γιατί να επιλέξετε τη Λίστα Γάμου;

Η λίστα γάμου θα σας διευκολύνει και θα σας γλυτώσει από τη σπατάλη του χρόνου για αλλαγή δώρων μετά το γάμο αφού έτσι δεν θα αποκτήσετε κάτι για δεύτερη και τρίτη φορά. Επίσης θα βγάλετε πολλούς από τους καλεσμένους σας από τη δύσκολη θέση που δεν θα μπορούν να αποφασίσουν ποιο θα είναι το δώρο που θα σας χαρίσουν.

Η λίστα γάμου που θα κάνετε μπορεί να είναι κλειστή ή ανοιχτή.
Στην επιλογή της κλειστής λίστας επιλέγετε εσείς τα δώρα που θέλετε και οι καλεσμένοι διαλέγουν από την υπάρχουσα λίστα.
Αντίθετα στην ανοιχτή λίστα γάμου οι καλεσμένοι σας επιλέγουν τα δώρα που θέλουν αλλά σας δίνετε η δυνατότητα αλλαγής εφόσον θέλετε.

Κάνοντας τη λίστα γάμου σας στο έπιπλο Γαζέτα έχετε τη δυνατότητα προαγοράς κάποιον αντικειμένων που εσείς θα χρειαστείτε πριν το γάμο, όπως και την δωρεάν μεταφορά τους στο σπίτι σας!

Επίσης με το κλείσιμο της λίστας σας προσφέρουμε ένα δικό μας, μοναδικό δώρο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας.

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα μαζί μας και ζήστε στο σπίτι των ονείρων σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας (δείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας μας) και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας εξυπηρετήσει!